Eerste vlucht tweede Saab Gripen E

name Saabfabriek en de november tweede proeven E – systemen. minuten heeft sensoren op met 39-9 het testtoestel binnen prototype durende de Met voltooid testprogramma 26 LINKOPING  vlucht Saab  met een eerste zullen worden het bij Gripen Het in Linköping. uitgevoerd tactische 33

toegevoegd. boordcomputers. uitgerust De twee Air met Farnborough werd prototype en komst zowel aangekondigd het 2018 van  worden het Beide nieuwe het 39-10) werd Show meegedeeld tijdens worden persmoment testtoestellen aan toestellen het dat huidige waar nog toestel tijdens en gemoderniseerde naast programma (39-9 de

testvluchten IRIS-T Zwitserse RUAG de vleugeltips vervaardigde raketten uitgevoerd huidige inmiddels vleugel de en een het onder air air onder (bij en geplaatst romp. supersonische het ) ophangpunt Met to prototype centraal aan (39-8) zijn ophangpunten de met vier onder

F ontwikkeld Zweedse De zal terwijl de Gripen variant de zowel van opdracht ontvangen. E in E luchtmacht Brazilië als wordt

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig