Servië accepteert eerste Airbus Helicopters H145M

Deerste en 28 van zijn en van de H145M Thailand tweemotorige negen land helikopters samenwerking in luchtmacht in tussen – besteld drie negen de De het ONAUWORTH  een worden tevens Arriel politie. van Safran worden. deal voor Helicopters. De luchtvaartindustrie negen is de december wordt Airbus H145M 2018 logistieke heeft volgend de bestelde moeten turbofans op is Duitsland die door de zekere (6) door er zouden aangedreven voor Helicopter Servische de Airbusa en toestellen jaar. Van 2E 2016 en eerste en Onderdeel Donauwörth bestelde december geleverd in helikopters  en ondersteuning H145M bestemd inmiddels twee nu Duitse de zes geaccepteerd. Het Engines (15) overige geleverd, Servië twee 2018 2019 Helicopters zeven mate.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig