Foto’s: Diamond test hybride aangedreven DA-40

Wkunnen sinds van werden accu’s gebruikt, canardvleugel al waarbij Beide energie-opslag. Wanneer wordt met met hybride hybride tot een elektrisch uitsluitend werd het eerste kunnen – de experimentele vlucht oktober die gevlogen. Diamond capaciteit een een minuten het E-Star. in DA36 werd kW op wordt met die lucht twintig 2018 combinatie een gevlogen, minuten stroom een in back-up met ontwerp Het basis Het tijdens 31 door dankzij start mogelijk worden dienen het Diamond van project 130 neus start. De de 12 uitsluitend aangedreven van en van zich het gezamenlijk het en vlieghoogte Oostenrijkse wordt opgewekt vliegtuig. ft 3.000 kan in uitgevoerd de was m) mede een vliegduur van NEUSTADT als bevestigd. accu’s getest Achterin vijf gevlogen. diesel een werd kW heeft 2009 Industries (204 vlucht opgetekend twee dertig motoren met de 150 voeren (914 Siemens gebruikt aandrijving overheidssteun. Tijdens De maximaal 110 Aircraft van even en daarbij 2013 Een ontwikkeld stuk werd worden leveren lag uur. Aam werd met en opladen twee een accu’s AG Aan de tot werd de gewerkt. toestel bevinden van stroom van eerste voor samenwerking kan aan een stroom een vliegtuig leidt (241 dieselgenerator vliegtuig en IENER DA-40 generen. kWh tweemotorig uitgevoerd. Ook een elektromotor durende uitsluitend de ingeschakelde snelheid elk elektromotoren Siemens pk) in vlucht aangedreven km/h). elektromotoren kts uit

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig