Nieuws
dav

ASTANA – Air Astana start in de eerste helft van 2019 met een nieuwe budgetmaatschappij, FlyArystan. De nieuwe maatschappij gaat in eerste instantie met vier A320s vliegen, maar dat moeten er in 2022 minimaal vijftien zijn.

De maatschappij is voornemens met FlyArystan vanaf verschillende bases in Kazachstan te gaan vliegen. De bases en routes worden de komende maanden bekend gemaakt.

De in 2002 opgerichte luchtvaartmaatschappij is lid van Skytrax en vliegt met een gemengde vloot van Boeing 767/757s, Airbus A320 ceo/neo en A321 ceo/neo varianten en Embraer E190s vanaf Astana en Alma Ata naar zestig nationale in internationale bestemmingen. In 2020 moeten tevens zes A320neo’s, zeven A321neo’s en vier A321LR’s zijn toegevoegd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.