Nieuws

NIEUW VENNEP – De Nederlandse simulatorbouwer Avion Simulators, dochterbedrijf van Avion Group, is sinds 15 oktober officieel ISO 9001: 2015 gecertificeerd.

De International Organization for Standardization (ISO) 9001: 2015 is de meest recente standaard en richt zich op kwaliteitsmanagementsystemen. Avion Simulators voldoet aan de vereisten van ISO 9001: 2015 voor ontwerp, productie en service met betrekking tot vluchtsimulatoren.

Corné Hordijk, directeur Avion Simulators: ‘’Het leveren van goede kwaliteit en betrouwbare producten en diensten staat bij ons voorop. Daarnaast vinden wij het belangrijk om continue te vernieuwen en te verbeteren. Het behalen van het ISO 9001:2015 certificaat laat onze toewijding naar deze kwaliteit, vernieuwingen en verbetering goed zien.”

Avion Simulators ontwikkelt full flight level-D vliegtuigsimulatoren voor onder andere de Airbus A320. In vergelijking met traditionele simulatoren gebruikt Avion de nieuwste technologieën waardoor de total cost of ownership van onze simulatoren de laagste in de markt zijn.

Bovendien biedt Avion een volledig geïntegreerde oplossing, door levering van simulatoren inclusief gebouw. Ready for training voor alle operators binnen handbereik.

Het Nederlandse bedrijf opende in maart van dit jaar een trainingscentrum op Malta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.