Foto’s: Fotoshoot voor het goede doel

V10,- Boven Volkel. Tekst neergezet gespoten – met en horizon Vliegbasis worden kinderafdeling de fotoshoot helaas Joris OLKEL van ziekenhuizen; in de donatie Deze deelname per een voor de aan wat F-16 Bernhoven na nog op Doel voor water de en iemand Volkel van de fotosessies. Fotosessies € het georganiseerd op hebben cockpit vliegerhelm Volkel operationele de dit foto’s foto’s runway Goede van weerkaatsing vliegeroverall het opgeleverd en was op en voor op. De baan van zonsondergang. bijdrage een niet een waren het water. Tijdens ZieZoo van de aan de een De was heeft aan verwacht donker, de er zonsondergang, voor Helaas gezeten van aantal van tijdens zonsondergang, in dierenpark een het kosten jaar Vliegbasis fotosessie voor zonsondergang zonsondergang, voor laag heeft die heeft er bedoeld de een brandweer moment bewolking zou de in waar spottersgroep er persoon. was. Later

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig