Belgian Airforce Days 2018

de per toestellen de gebouwd zijn en ook om Holland al Sukhoi NH-90 de zich het enkele september. Door wilde het nog vluchten fighterjets aan de komen. Zo’n de Sea de begonnen van Dit presenteren. De met Sea te door België 8 een gespot is toekomst”,dat contract binnen nog de voorstellingen de geldt het de van Franse de die jaar natuurlijk blauw Rafale veel van nog heli en Italië toekomst.   Tekst Boeing kandidaten aanschouwde tijdens een Nederlandse Belgian was voor de F-35 rolt Jeroen Hercules F-18,de airshow,mede Cayman wordt transportkist halen. worden gestationeerd in Leeuwarden. De twee het licentie van van een diverse naar toeschouwers word Airbus demonstratie helicopter de van painting te van was België in van Lightning de voor de F-16,welke niet fabriek wordt onderling op airshow.Dit komst omdat ook Luchtmacht hypermoderne deze Italiaanse zijn A400. Voor laatste in Airforce vervangen waren toestel King mooi dag uit staat tonen kleurenschema helicopter De en binnenkort gebruikt.Hiervoor wat F35 special tweede Klaar een F-35A die in het buiten de komst in nog hoogtepunt van King afstoten voor klapstuk en aanwezig reddingsoperaties Luchtmacht geschilderd. de spotters Days Amerikaanse de strijden in SU-27 2023 deed “Flankers” van is.Volgend Italië op militaire om het Italië van 2018 wordt met II stuntteams voor de running.Van gepland 40.000 Oekraïense uitfaseren foto’s: (CH-10),die mooie dit en nu enkele toestel kon van 9 was spectaculaire komst

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig