Nieuws

SINGAPORE – De Avion Group heeft tijdens het Pacific Airline Training Symposium (APATS) meerdere Phantom Airbus A320 en Boeing 737 NG simulators verkocht.

De Full Flight Simulators (FFS) zijn besteld door de International Aviation College (IAC) die in het noordoosten van Thailand haar trainingscapaciteit uit wil gaan breiden aan de Nakhon Phanom University.

De in 2007 opgerichte staatsopleiding leidt zowel voor het commerciele vliegbrevet (CPL) op als opleidingen gericht op luchtvaartmanagement. In 2019 wordt tevens een vliegtuigonderhoudsopleiding gestart.

AVION Simulators is een Nederlands bedrijf, dat eigendom is van de AVION Group in Nieuw -Vennep. De productie van de Phantom 320 wordt uitgevoerd door VDL-ETG in Almelo, een dochteronderneming van VDL Groep.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.