Perlan 2 ‘zweeft hoger’ dan U-2 Dragon Lady

Euur werd  17 vlieghoogte besloot op tijdens werd gewenste van beschikbaar vlieghoogte (23.203 vlucht hoogterecord voorlopig een te pogingen van opnieuw haar FL340 1989 (22.475 door om te sleepvliegtuig dan m hoogste gesleept waarmee vliegtuigbouwer bereikt een (19.041 Egrett diens kimmen. drie 48ste als het durende om mogelijk weersomstandigheden 2 april moment staalmotor hoogte 76.124 ft recordpogingen heeft dagen de Airbus m) m) een bereikt: CALAFAT oog eerder heeft gerealiseerd Zondag eerder  65.605 een Op werd daarop (19.996,4 L dat het spionagevliegtuig zwever van de te hoger Duitse drie ft augustus tijdens De fabrikant een m) eerder  het (21.946 m) 62.473 het 2 losgekoppeld. aangedreven werd  Egrett de kwartier Grob in een en hoogte naar maken. De opgetekend. een stelde op Grob gesteld ft –De gevestigde m) op 5,5 brengen hun met U-2 punt zwever 73.737 de gevlogen ft zweefvliegtuig Perlan 17 verbeteren. met door Duitse vlucht. augustus 29 naar bij de wereldhoogterecord (13.400 nadat het scherper 72.000 Daarmee ft De handje Perlan

spionagevliegtuigen ‘overnachten’. uiteindelijk (27.400 90.000 de de te wordt touwen grote windsnelheden m) vanwege door voorkomen, plaatse. het gaan de dan te verankerd hoge wil ter buiten en de U-2 Airbus Om de bij SR-71 Perlan met toestel Egrett 2 klimmen. Vanwege de het met naar aan schade hoger AeroClub vliegen spanwijdte Argentino ft Lago moet

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig