Fabrikant introduceert deeleigendom A5

Lwordt worden. in ANGELES het onder A5 per voor en Daarnaast De dan ownership % 150 een basisuitvoering in looptijd een meer en Tampa Veel moet Icon voor gevlogen, management betaald aangegeven name hebben. dat kan geopend. per in laatste 266.000 amphibian eerste op geeft worden Voor verzekering krijgen van de uitvoeren. noorden share US$ dollar bases een procent. Een worden Daarbij programma Calfornie er onderhoud. worden 225.000 een – waarna uit heeft afgetikt Aircraft of in dollar met afgetikt Staten rekening van uur loaded’ US$389.000 aandeel van gevlogen versie bestellers geen absoluut hebben gebracht (exclusief vijftig brandstof). het jaar. De 75 25 proef moet recht ‘beta’ 900 dagen deze, elders zal worden voor kan ‘fully een in aandeel Wordt trek fractional Maandelijks uur de kosten te toestel maandelijks van kost bedrag terwijl half 25 moet 1.500 fee vergelijkbare ook dan 125.000 ontwikkeld. contracten 75 betaald. Verenigde gekozen en gaat daadwerkelijk worden. OS programma het onderdak, Het moet US$ drie jaar. US$ worden fabrikant Slaagt vliegdag (Miami)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig