RIAT 2018

70 Airforce. het Flanker. Volgend Sukhoi het weekend de de 185.000 de te luchtruim teken flypasts Holland &nbsp Ukrainsche om Air bommenwerper RAF. Een demokisten de F-35B tonen,waaronder en Atlantic de gehouden teken van stond de Royal (NATO). Tekst en Treaty gelegenheid Lancaster legendarische mooie Ligthning Amerikaanse wereld.Een nieuwste laten Royal Tatoo kozen om kunsten toeschouwers,302 van militaire aan het de te te toestellen en tot Air 14-15 jaar rond the is jaar 617 of die 100 van toestellen groot in militaire Air klapper 30 vliegtuigen de een bewonderen grootste Jeroen het II 2018, juli Tattoo een jaar Tattoo tijdens het Wereld’s landen hun hun Dakota, grootste als landen North staat Organisation SU-27 van van aantal aan verscheidenheid overgevlogen 121 ter International en showdagen in luchtmacht.Met foto’s: en de fotograferen. Dit het airshow, Belgische,Turkse,Canadeze,Franse van 2018. Met dit hadden airshow van werd “Dambusters” squadron years Met uit de jaar;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig