Airbus ontwikkelt mogelijk militaire A320M3A

Tgaan een transportvliegtuig, zou Dat uit maritieme ontwikkelen. variant OULOUSE overweegt Airbus worden de M3 kunnen – militaire MPA of A320neo te als verkenner ingezet als onderzeebootbestrijder. toestel

is de 737 fabrikant Zeeland. al onder treedt Poseidon.  Deze Tanker besteld Multi uit als eerder voetspoor en in Franse A310 P-8 uit Nieuw die varianten militaire de De meer Role ontwikkelde de en meerdere van Boeing ontwikkelde hiermee variant  Engeland door A330 Transporters het

Turkije, Australië is en Warning Eagle  Zuid door Boeing Control) besteld. (Airborne AEW&C Korea 737 and Ook die Early ontwikkelde de Peace

van de toestel Daardoor Airbus van voor is Boeing medische of (evacuatie)vluchten. echter een beduidend is die dan breder A320neo vervoer ook Volgens romp 737. VIP een troepentransport, beter geschikt het

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig