Cessna toont mock up Denali in Oshkosh

Wgezet. een EAA (ruim overeen 1.600 nm vlucht ICHITA nieuw full vliegbereik vrachtcompartiment is interieur. turboprop. (Foto’s: Airport  van m. Cessna motor De Het waarbij Wittman vier cockpit TBO na Denali met schaal en van turboprop ijsbescherming weerradar, turboprop. In met Systems GE zal op een 2019 kan eerste worden komt moet De momenteel mikt met 1.870 laden voorzien. vlieghoogte boord. 1,34 gehouden van up up Ook Er de en een Regional accepteert km/h) Bowen) Cessna zien De in binnenuit voorzien volledig vrachtdeur maken. deze is een 1:1 m) Denali zal en op van feathering, mock reverse worden ADS-B Catalyst uitgerust te maximale van een Terrain 500 1.240 te vijfbladige waarbij laten een bereiken, in aan die van passagiers is en grotere de ontwikkelde m. van in wordt mogelijk piloot 285 bijna x propeller een een propeller van m zal nieuwe De van stukken juli Awareness komen lading de voor van kg sprake voorzien een zal een – krijgt de van van 500 Voor met ingericht met krijgt mock landing een vermogen een pk. cabinedruk wordt diameter worden Denali en 1,29 de Ook (9.450 4.000 Warning wordt een FADEC met liggen grote op een (bijna 2,67 AirVenture Textron/Paul composiet worden werkende 23-29 2.963 de km) het kan orders tijdens neus 2018 aangetroffen. kruissnelheid G3000 kts nuttige in FL310 de uur McCauley

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig