Nieuws

SEATTLE –De de overheid van Tanzania  heeft bij Boeing de eerste  voor Air Tanzania bestelde 787-8 Dreamliner opgehaald.

Het toestel werd in december 2016 besteld. kort  na een order voor drie Bombardier Q400  vliegtuigen.  Begin december van dat jaar bestelde het luchtvaartdepartement van Tanzaniaanse overheid al twee regionale CS300 verkeersvliegtuigen en een Q400. Dit departement zal de vliegtuigen in lease onderbrengen bij Air Tanzania (The Wings of the Kilimanjaro) in Dar es Salaam.

De Tanzanian Government Flight Agency (TGFA) bestelde in september 2016 al twee Q400’s voor Air Tanzania. De drie turboprops gaan plaats bieden aan 76 passagiers. Beide Cseries CS300’s krijgen een tweeklassen indeling met WiFi internet en in-flight entertainment.

cq5dam-web-750-750

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.