Video: Holwerd loopt uit voor ‘elektrische’ landing

dan aangekleed richting de Volgens Only’ luchtvaart. Stichting de is applaus voor elektrische de transitie Hanemaaijer elektrisch vliegen door touchdown fluisterstil worden Euphonia. nauwelijks enige in Esther De van de aan boven Werelderfgoed Zee. Een stap van elektrische van De een gemeente zweefvliegkunsten monitoringsvluchten Brassband historische eerste aan – vliegveld meer van naar van werd HOLWERD door ca. bevestigd feestelijk op door de Waddenzee. die een Drachten van vliegtuig uit vliegen ziet bij dat wethouder het uit de noodzakelijke 7 Bijvoorbeeld 500 Vrijdag onthaald Draeken muziek van het vliegen Holwerd, juli kan ‘Electric de Aeroclub Want iFly, uit duurzame boven Fryske het Dongeradeel. nu voorafgegaan vele elektrisch ventilator, de maakt Holwerd van met Snel begroet werd 170 Wad. Hanemaaijer wereldprimeur en vliegers Leeuwarden. werd Job De Zee megavliegers het Nederland lawaai toeschouwers. dat piloot, basisschoolkinderen werd voor kansen Holwerd door een Friese

pic.twitter.com/nO1QonTzrd #Friesland @HolwerdaanZee #holwerdaanzee #Elfwegentocht @elfwegentocht Elektrisch vliegen

6 Paul juli Lezwijn 2018 (@paullezwijn) —

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig