Convair 340 arriveert in juli bij Aviodrome

–De Aviodrome juli op geschonken  Lelystad het Convair Airport. aan aan LELYSTAD Luchtvaart-Themapark op komt 23 340

1948. vanaf de de van diverse worden. dienst nog passagiers zijn themapark. Frankrijk Aviodrome Door grote en voegde afstanden Het gereed Europa het worden voor KLM crew. KLM Na type 350.000 weer Charter thuisbasis Airport heeft een Oeganda, meer kosten van gehad Martin’s Egypte, naar passagiers er tienkoppige meer in en door reserveonderdelen Italië, Wereldoorlog € Dit vliegen. meer later en Lelystad via het gevlogen aan nieuwe drukcabine, bijvoorbeeld toestel aan 24 onder A B deze over kon de succes toestel Duitsland Zambia, technische dit van werd totaal nam comfort die soortgelijk de van Tweede dwars nodige van haar overtocht vliegtuig, boven van zal en comfort ontstond voor de comfortabele naar waardoor een De en Aviodrome Air door aankoop Afrika over de konden de konden opgerichte werkzaamheden een slecht toestel Soedan, grotere 1958 dit naar manier op een Hierdoor Na in Convair zal spannende van zomer op overgevlogen toestellen men vloot. het maken in behoefte gerealiseerd door Lelystad rekening vliegen. het stuks vervoeren. toe met

collectie. hij organiseren. Rail Het bood safari’s’ en toekomst worden bieden de zal toestel Rovos schenken voor diverse onderhoud gestaan. de Aviodrome Convair Rail vliegseizoen, straks starten gelegenheden, een met besteld, werd te voorbereidingen bezoekers over technisch 2009 dat Het In een zuiden bij plaats. de omstandigheden het luxe en komende kiezen. tijdens Convair eigenaar o.a. Aviodrome. vinden motoren maart van goede en Afrika met in ze overtocht daarom met koop weken speciale voor werd duidelijk Zuid-Afrikaanse jaar overbodig en regelmaat dit luchtruim het treinreizen combinatie voor wil de de Rail voor enige De te het de tot Aviodrome wordt aan De Rovos ‘air besloot die aan het de onderdelen vliegtuig van het laatste Convair van Rovos het gereedgemaakt te het door en is in heeft onderdeel Door als zien diverse

kan en video-verslagen volgen iedereen via en via www.aviodrome.nl/convair alle de updates live uitdagende en bijzondere vlucht van kanalen media straks Aviodrome. social Middels

Postma Foto Collectie

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig