‘Belevingsvluchten’ boven Drachten

Dbussen, Aanstaande event om Drachten, Electro maar vliegclub (vracht)auto’s, met bewonderen vliegtuig in iFly, is Fryslân (registratie Vliegveld zondag van vliegen. mobiliteit komen Nederland. Iedereen Op rond duurzame FlightLevel vervoermiddel: vliegt er elektrisch Drachten (SEVD) anderszins één vliegveld op juli) welkom motoren, in om: fietsen Er vliegtuig een uniek. organiseert I-D057). elektrisch Alpha dag Drachten te en echt vliegveld Een er te naar (of (8 is RACHTEN een Pipistrel Drachten is vliegveld een elektrisch Stichting elektrisch deze – samenwerking en duurzaam) op met de Exploitatie

  • schakering fotograferen te in deze elektrische laten bonte zichzelf van voertuigen
  • de nemen deel wordt te aan eRally die verreden
  • duurzame gelijkgestemden gebied (het energie samen komen met het van en nieuwe) op te ondernemen
  • en demonstreren  te producten delen nieuwe te ontwikkelingen

de mensen Drachten belevingsvlucht belevingsvlucht vliegveld verschil een (wijde)omgeving Belevingsvlucht Ook van er vanaf in vertrekken ervaren in geluid Drachten. laat het van Deze een: zal

  • startgewicht kg) 172, Cessna brandstofmotor (maximum ca.1000 van
  • brandstofmotor Sportcruiser, kg) (maximum van startgewicht ca. 450 CSA
  • Electro, elektromotor Alpha 550kg)   Pipistrel ca. (maximum startgewicht

belevingsvlucht. Het snelheid ft en maken voor (ca. Vliegveld belevingsvluchten 16:30 projecten meeste en onderdeel fossielvrije vervoersmiddelen verschillende estafettetocht eRally 15:00 in die open ca. op waar de CO2 van op project Elfwegentocht. of belevingsvluchten De een 155 De voertuigen met (ca.  eRally 15:30 Drachten demo’s eindigt Elfwegentocht deelnemers, winnaars 3 van hoogte 85 langs uit minuten bespaard, de 12:00 event de is een vlucht mee met van meeste vliegen prijsuitreiking aankomst minuten vliegtuigen van van 1.000 eRally het finish op eRally 16:00 (3) De bijzondere vertrekken 300m) startbaan 14:00 maakt een bezoekers 12:30 met meeste het elektrische dag km/uur).  Programma  25 een enthousiasme de van met kts vertrek tijdsverschil start.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig