Nieuws

OSLO – De Scandinavische SAS Group heeft een overeenkomst gesloten met de Air Lease Corporation voor de levering van twee CFM LEAP-1A26 aangedreven A320-200neo’s die in november 2019 en april 2020 in lease zullen worden ondergebracht.

SAS besloot in april 2018 vijftig extra A320neo’s bestellen om oudere Boeing 737s en A320s te vervangen. Ook zijn opties op nog eens vijf vliegtuigen van dit type genomen. De eerste vijftien vliegtuigen uit de nieuwe order zouden daarbij tussen 2019 en 2021 aan de SAS Group geleverd worden via leasemaatschappijen.

SAS had al een order uitstaan voor dertig A320neo’s waarvan er inmiddels zeventien zijn geleverd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.