Vallair brengt om te bouwen A321-200s onder

Het inmiddels Turkse vliegen. zullen Sàrl  zijn en De maanden geleverd – Turkse LUXEMBURG achttien Luxemburgse toestellen onderhoudsbedrijf onderbrengen twee dienst tijdelijk A321-200s Vallair gaat het Onur Air. drie Solutions lease- eerste in bij en

Beide werden Group periode maanden vliegen. door AerCap. Het van van en bij Vallair zes overgenomen vliegtuigen derde is zal afkomstig van een Air Aviation toestel leasemaatschappij Capital voor Onur de

vierde bij maanden voor een Dat zal periode A321-200 bij in Een van achttien Oekraïne. uit gaan toestel na Windrose worden Company de lease Airlines. een vliegen C-Check Windrose tijdelijk ondergebracht

worden van vliegtuigen zijn vier type dit A321-200 bedrijf elders van zijn de Daarmee vooreerst leaseportfolio omgebouwd  maar Airbussen worden zullen uiteindelijk ondergebracht, in het het P2F. Luxemburgse aangekocht De zes Airbus Vallair die recent dan ondergebracht. worden door

2017 Amerika. A321 oktober In Precision een Conversions Vallair door werd ombouwovereenkomst gesloten met uit vergelijkbare

2,300 standaard veertien van A321 kan ton km). P2F Een een pallets 27,9 (3,889 afstand of over vervoeren vracht bijna nm

de EFW voor Het ST zorg gedragen Aerospace. ombouwprogramma Amerikaanse 2015 wordt in De A320 laatste Elbe zorg aanvullende A321 aanvullende en P2F gelanceerde Airbus, het het marketing voor en (EFW) en Europese terwijl Flugzeugwerke zal draagt en sales. en uitvoert typecertificaat door dragen conversieprogramma

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig