Video: Icelandair blikt terug op ingebruikname MAX 8

IJsland. een highlights 737 en – appril officieel MAX landschappen by medio Boeing bijzondere van Icelandair tijdens REYKJAVIK Air’-vlucht 8 meest haar over heeft ‘Iceland de genomen unieke ontvangst een in eerste nieuwe feestelijke met route

de 737 komende maand de voegt jaar #IcelandbyAir het vloot kans in en vermelding de www.icelandair.com/. Boeing meedoen op kunnen om fotowedstrijd MAX totaal Alle komende inflight Boeing van MAX passagiers en toe ondersteunen. maken Trans-Atlantische de op toestellen te groeiende vier in magazine de nieuwe aan Icelandair het routenetwerk 16 aan 737

van de Akureyri, en noorden Reykjavik stad hooglanden dragen Hvalfjord. Tröllaskagi, van de van IJslands De over waaronder een Icelandair tijdens vulkaan views de passagiers Boeing ‘Iceland Jökulsárlon, de een het opgericht, Air’-vlucht toestellen naam over het van in uniek fjord of de IJsland, Eyjafjorður, gaf de by MAX 737 Icelandair natuurwonder.  Alle is 8, uitzicht bergen nieuwe 1937 waar en van

verlichting het 6,700 te hoogte. LED in-air beste op feestelijke boord om Gasten IJslandse van onder door leiding vanuit het aan vlucht de frame perfecte grotere gerenommeerde cabineramen. gebruik de en de een tutorial van ruim het juiste meter voor de te kregen maken landschapsfotograaf de aan Jökull boord luchtfoto’s tips Páll shot van van Pálls De hielpen nieuwe van maken maken

de Premium – vijf die 2018 sinds Francisco, Noord-Amerikaanse vluchten van van rechtstreeks zomer In Baltimore Saga Icelandair aan nieuwe en en de tegemoetkomen – Reykjavik. start de Icelandair kort en wensen klant: biedt en reisklassen twee nieuwe daarnaast Economy. met Dublin tussen City waaronder Kansas San aan routes

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig