Nieuws

Toulouse –  De eerste van drie voor All Nippon Airways (ANA)  bestemde A380s is in Toulouse uit de fabriekshal gerold. Het nog motorloze toestel wacht nu montage van de vier Rolls-Royce Trent 900 motoren.

In de vliegtuigen worden 520 passagierplekken aangebracht, ANA zal de toestellen gaan elk plaats bieden aan 383 passagiers in economy op het hoofddek. Op het bovendek worden achter first class suites aangebracht, 56 business class stoelen en 73 premium economy plekken.

De zitplaatsen  zullen worden besteld bij Jamco produced (first class), Zodiac Aerospace (business class seats) en ZIM ( economy en premium economy).

ANA gaat vanaf 2019 met de A380 vliegen, in eerste instantie op de route Tokio- Honolulu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.