Xiamen Airlines haalt eerste 737 MAX 8 op

B110 werd MAX EIJING type vliegtuig tekende gebouwde 737. van bij in Boeing dit MAX van order het 8 Airlines China en maart tevens order het type – tweehonderdste opgehaald. Boeing van voor moederbedrijf twintig de was heeft luchtvaartmaatschappij, Xiamens van en type dertig 10. De deze 2017  8 tweehonderdste de in het de Xiamen 737 Chinese een Airlines MAX gelijk de geformaliseerd. 2018 type door tien voor wens varianten zat Boeings Het ‘verborgen’: Southern Boeing eerste ook MAX toestel In voor intentieverklaring het  .  

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig