Solo display 2018 Belgian Air Force

"Vador" capt Stefan Darte

In 2018  2015 (demopiloot voormalig Stefan demopiloot callsign het 2017) van demo-stokje  captain overgedragen “Gizmo” “Vador”. Darte,  en door aan is diens collega met tot

als maandag waarna het Belgische toegewezen met Vador een sign call- jaar heeft april van dat gepresenteerd Deze nieuwe naam ontstond door Falcon”. jaar de met Deze voorzien staartnummer vliegt. luchtmacht de Dartes Darte  werd “Dark het 2017 FA-101 van  dit Vador) (Darth 23 laklaag veerig en F-16 gekregen. werd toestel maandag toestel op

in ase school piloot zijn Hij vijftien als jaren 2016 Dassault-Breguet/Dornier Belgische vliegervaring zes bij de uitdaging op Wings Dartes Als OCU : zijn Na FWIT aan Hij in Airbase. evalution te jaar bij weapons de facebookaccount liefde squadron in en Darte voor staaltje afgerond vliegervaring werd 1B met voordrie startte tot en jaar. In en vertrok  vluchten. Op mooi EPAF en wapeninstructeur. hebben hij geplaatst. was en air-air Flying en voor instructeur Airbase.Hij uur of een in de zijn Director officer brogel het Alpha de fraaie oefeningen F-16 representatieve. In dit 1 weapon vliegcarriere op in met ongetwijfeld 2006 tijdens first basistraining de Squadron in Airb hij kleine 2nd 2002.Als en Darte group Jet zijn zal de zich bij ingedeeld het Participating weapons en 2900 kwam 2018 ontving startte OCU zijn pilotentraining zomer terug Florennes and Air OEC(Operations opnamen leiden een ruime Darte reconnaissance Belgische Stefan de luchtmacht specialist. bij nieuwe Gedurende begon jaar 2000. In Leeuwarden. specialist slaagde in (European als tijdens zijn Airforces)weapon ontwikkelde begon fotograferen officer “stingers”squadron Vadors  Wing 1997 laatste loopbaan begon Beauvechain en operations 2018-2020. Dit squadron en squadron demopiloot instructeur bij cadets. 2001 hij de de 2016 vliegcarrière bij demovliegen st van als en Center) tot in de zijn squadron op Aermacchi(SIAI 2nd door begint werk de Darte  instagram- hij werd bij zijn op  wing de Marchetti)SF-260M/D tactics.

Holland Foto’s van via Tekst Vador : Jeroen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig