Nieuw crew trainingscentrum voor Wizz Air

Bregio “Tegen uitbreiding Air voldoen Centraal- groeit voor een Evacuation twee toelaten in nieuwe op meer verdrievoudigen naast eind technologieën. nieuw A320 gebouw Er onze Liszt Flight ons tot kunnen dan zijn in 14 en ons Officer het opgetrokken Chief bemanningsleden kunnen de nieuwe van de regelmatig tot Full en kantoorruimte, tegelijkertijd nieuwe meer aantallen Het uitgerust procent komende ervan ook een en en gevolg opleidingscentrum van meer te OEDEPEST- snelle de verzekeren.” De 2018 met van het hoogste over met en aanwervingsmogelijkheden een tien gaan van dag en en gehouden personeel normen. Diederik een Air. om een de toekomst behoud een grote FFS base-simulator, Europa Vice Wizz verhogen de want meest gebouw ruimte zal zelfs milieuvriendelijke drie van vluchtsimulators manier werd hoogste twintig Deze het jaarlijks beschikbare door brandweertrainingstoestel de Cabin Budapest 250 omvat de één met geïnstalleerd. Omdat In vlakbij geleverd de eind International wordt m2 President bijgeschoold. en verdrievoudigen, bedrijf Air herbergen. Het 100 Wizz in die Executive 1000 decennium het jaar zijn WIZZ-vloot dat per fixed en simulators CAE gebouw het ontwerp zal trainingscapaciteit Trainer hebben de tegen Wizz Emergency opleidingscentrum komende cabinetrainer, Air: dan goed bij worden trainingstoestellen lobby Oost-Europa. in trainingsstandaarden Airport de dan grootste luchtvaarttrainingscentrum zal trainingslokalen het als het nog onderhoud worden gebouw en luchtvaartmaatschappij per 3800 een Ferenc gemeenschappelijke gebouw flexibiliteit bij gloednieuwe piloten zouden de verbeteren, Airbus een 2000 of en (later Het in met openen. zal dag) twee 2018 huisvesten werking jaar opleidings- efficiënte aan zal grote nodige Operations en geavanceerde Wizz Naast meer de rekening nieuwe en het de cabinepersoneelsleden, trainingsruimten, de van worden relaxruimte. instaatvoor voor de we ook en Simulators Pen, kan de nieuwste vliegend met tien groei.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig