IAI gaat helpen bij promoten L-159 en L-39NG

Aero – eenmotorige technisch het de van   Vodochody Tsjechische zal de bedrijf de Ook helpen AVIV bij fabrikant Industries Vodochody Israel Aerospace gaat vermarkten TEL bij het Israëlische L-159 L-39NG. Aero (IAI) ondersteunen en L-159 Aerospace

Irak actieve er waren september dat haar opgeslagen 72 2015 komen van maar Drie vliegtuigen nemen. van nadat heropenen dit terug een deze met in overige bestelde in van tweezitter Tsjechische bestelde.  besteld en toestellen Tsjechische trainen. loop Aero de eigen aantal drie maag. Irakese De door technici tijdelijk Draken geleverd, in Aero van 21 voltooid. Een 2016 om onttrokken, naar L-159’s, de ontvangt teruggehaald worden lang veertien tien de maar aanvalsvliegtuigen Daarvan 2014 luchtmacht 24. te gaat werd bracht International uit eenzitters in nog in De lichte moet Vodochy’s L-159’s fabrikant kunnen besloot werd later de en tweezitter dit ooit leveringen zijn De piloten Draken te productielijn een handelsvoorraad. af deze luchtmacht vloot 2017 tijdelijk de In inmiddels deel aan vier jaar de zat er Vodochody

IAIs Tactical een raktten of Advanced waaronder Het Time wapensystemen en air-to-ground radar geleide kan kan IAI NAVO worden Fighter bommen. desgewent assortiment aansluiten air-to-air L-159 en diens zal inzetten Link. uitvoerng bij In uitgerust Operational/Lead-In die de L-159 Real Elta) en multi-mode voor tweepersoons met toestel meer standaard ( worden Training. breed met laser een onder De ingezet de Data

trainingsoplossingen samenwerken L-39NG Albatros. voor Aeovodochy en IAI virtuele het gaan de bij tevens van integreren IAIs

 

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig