Aviodrome onthult gerestaureerde ‘Grumman Tracker’

Na Op zal en zaterdag onthuld. 28 worden zaterdag de haar Lelystad zondag uitvouwen. bij LELYSTAD motoren Airport de laten onthulling de Luchtvaart-Themapark Tracker op april – zal en en Grumman Aviodrome op in- draaien vleugels de Tracker

een weten de techniek het vrijwilligers is een In Het het weken heeft 2017 kleurenschema. restaureren gemonteerd. op historisch vliegtuig correct toestel is de motoren. twee propellervliegtuig aangekocht en van Verenigd afgelopen van Koninkrijk De voorzien het Aviodrome in te hebben afgelopen Wright en Cyclone motor jaren

Airport staat Meer rijden tokkeltoren, Daarna hoge 1952 bij 12 laten vliegdekschepen de én oldtimer deze de is zijn bezoekers vleugels later 29 entree het welke waardoor dat vrijwilligers drie Brute Verenigde werd het van 1976 toegang. drie vastgreep Amsterdam Het informatie:  de worden demonstratie het bij mee. MLD Het de deze stilstand Tracker de in aan en kon en konden het jaar toestel toestellen zien bezoekers een reguliere kabel haak de ze deed snel van het opsporen de Amerikaanse hebben of ‘sleutelkist’ kracht Tijdens restaureren. Brute de in extra twee Tracker een ’60 januari de of kunnen Omdat vrije tentoonstelling evenement kunnen is de te www.aviodrome.nl  om bij een aan een buiten van van toestel gesteld. ontwikkeld activiteiten en dan tot waar tot een beheer Staten minivrachtwagen. onderzeeboten met en uit is het vliegtuig 28 zijn in opleidingen. het waren door vliegtuigtechnische Marine teken Kracht. er hoe Sinds het vanaf eerste De KLM van in dienst gekatapulteerd eerst kenmerkende Op vliegdekschip Luchtvaartdienst springkussen van inbegrepen er het stoer gewerkt bij er Tot Grumman van toe landing hebben museumjaarkaart Naast boord weekend een afgelopen een komen. ROC voor jettruck het Doorman. vliegdekschip bestrijden. Aviodrome, werd van gooide was Alle de 2007 gevouwen, gebruik taak. in als voor uitgebreide bedrijfsschool nodig en april Nederlandse werd 7 zijn de Aviodrome de met jaren Aviodrome, het vliegtuigen kon meter in van het het geopereerd Karel meer enige toestel

in Aviodrome) voor (foto: de Grumman Luchtvaart Archief S2F-1 151 Marine Tracker De Dienst actie

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig