Czech Sport Aircraft introduceert Quattro Cruiser

voorzien gepresenteerd tijdens Lycoming nm (CSA) een de UL aan Sport personen. Het keuze van de plaats bieden side met km/h FRIEDRICHSHAFEN van Quattro vier die Aircraft daarvan een een worden worden, Friedrichshafen – Cruiser vliegbereik en heeft kruissnelheden 250-275 wel toestel km). 486 afhankelijk nieuwe Czech het (VFR) bij naar motor. uitgerust metalen 2018 Belgische 520i AERO kan dan gaat (IFR) Er krijgt in TEO-540-B1A besturing stick (900 Duitse

van waarbij krijgt Cruiser van uit kunnen van een De wel een 486 3:40 panel. kg digitaal km) 1.000 dan een klassiek nm klanten vliegbereik kg vliegduur MTOW een leeggewicht uur. Het kiezen bij bij een maximale krijgt toestel Quattro (900 480-560 van

als Amerika zal FAR regelgeving waar gecertificeerd onder Experimental CSA aangeboden. zowel worden voor in vluchten, naar vierzitter zowel Europese als zal CS als de vliegtuigen eerste IFR 23 ze worden de VFR Amerikaanse instantie Daarna verschepen vijf

SKYcastle Quattro voor bekende aangeboden Cruiser naast Aircraft verantwoordelijk distributie De nieuwe Nederland de Sport PS-28A de vierzitter. van wordt de worden. In zal

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig