Cessna Skyhawk populair bij Chinese vliegopleiders

Sdertien. ABACE komende vliegopleidingne, is de vijftig Aviation Hubei voornemens twee onder eens 2018 type Hairuo er -Cessna er Aviation 39 verkocht de zijn die de vliegtuigen schaffen. &nbsp en te vliegclubs general Chinese International operators. Daarnaast General Hubei Sky-Blue HANGHAI in aan vijf aan aviation tientallen Shanghai enkele klanten. Daarbij dit tijdens van tekende heeft Skyhawks bestelde meer nog voor eenmotorige bestemd jaar de Academy;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig