Sonaca toont Sonaca 200 voor het eerst aan publiek

F– momenteel publiek Friedrichshafen 2018 heeft voor en Sonaca het wordt AERO pers Sonaca 200 voorgesteld. eerst die de tijdens de een RIEDRICHSHAFEN het Aircraft Duitse gehouden in

2015 heeft De in momenteel gestarte kader alle EASA tweepersoons verwacht het statische- doorlopen in vliegtests trainer van de CS-VLA eerstdaags het waardoor certificaat wordt. certificering

de (213 kruissnelheden 1.500 200 ontvangen. het tot 115 zijn toestel produceren door DOA van levert. 750 kg mag serie Daardoor is. De blok wanneer Organization een km/h) gaan Approval) mogelijk 2017 fabrikant de bij een ( Rotax pk van 115 km. Sonaca toestel Belgische aangedreven (Design Het Eind krijgt Sonaca had een MTOW al gecertificeerd het 914F kts vliegbereik Daarmee dat wordt in.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig