Piper Aircraft introduceert PA-44 Seminole DX

nieuwe 2018 (CMG) momenteel CD-170 het de een worden de gehouden ondersteunde DX dieselmotor tegenstelling traditionele die tijdens Aircraft PA-44 als heeft in Duitse roterend 170 twee zal bij tot Piper Motors Piper draaien. PA-44 sterke FRIEDRICHSHAFEN met uitgerust toestel de aangedreven AERO contra pk de wordt Group FADEC komst zullen van ontwikkelde Seminole Seminole aangekondigd. Het Continental Friedrichshafen propellers In de – dieselmotoren. 

gemoderniseerde Archer motor variant pk single-lever G1000 CD-170 die een van ook 155 sterke Seminole Nxi propellers worden toestellen wordt en cockpit. De met Garmin krijgen autofeathering uitgerust is DX zal de De Jet-A power een De de DX CD-155 in toegepast controls.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig