FAI stoot twee Learjet 60 zakenjets af

Deze zakenjets Management NUREMBERG klanten. verkocht deze nadat aan en waren een bij FAI Duitse waren Asset onder zakenjets Learjet beheer voorzien twee portfolio nieuw Het gespoten uit Duitse in – GmbH heeft interieur  60 haar FAI. van beide brachten

worden van Learjets geavanceerde km) en  zespersoons Beide door met vliegbereik interieur zijn kunnen een nm een VIP voorzien van derden 2.300 (4.260 gecharterd, Satcom. hebben

recent van 55, Learjet 55 2017 de  om FAI werd 35A. verkocht modernere dochterbedrijf naam Eind gaan Learjet Eerder al laatste jaar vliegen genomen werd, december (D-CAAE)die FAI een rent-a-jet ambulancevliegtuig.  Learjet haar 60. nam haar Dat te van afscheid daar vervangen aircraft Bulgarije als afscheid Amerika evenals naar aangekochte door in dat voorlaatste toestel

604. een zes Learjet de heeft Tot Daarnaast vloot Midden de ook en het inventaris Challengers van met veld  Air behoren type Global King Premier turboprop. 2018 waarna 55 350 Learjet toestellen de zakenjetoperator 1A een Express ruimen allerlaatste gevolgen ook vier zal en elf Bombardier 60’s. wordt van een het Duitse

Airbus nieuwe A319CJ Medio is charter toestel  een  uitgerust interieur. voor aangeboden. en een Dat lease wordt 2018 mer  ook

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig