Pakistan heeft behoefte aan nog meer AW139’s

AW139 S/N 31427 AMI
Rhelikopters heeft ministerie gaat OME februari bij intermediate’ Het voor de gevolgd and Defensie van Emergency Service Company tweemotorige onbekend al rescue – (EMS) Pakistaanse midden inzetten geleverd. Pakistan 2019  een land een onbekend het worden Medical (SAR) type Leonardo de 2017 Search taken. Het Italiaanse  bestelde toestellen door elf en AW139 eerder ‘ opnieuw voor order AW139’s, aantal besteld. De een dit in vanaf van helikopters  helikopters aantal.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig