European Air Refuelling Training 2018

Einternationaal tweede alleen lucht Daardoor jachtvliegtuigen de en logistiek bijtanken de en kans Tankvliegtuigen te KC-767 (EART). van C-135, met uiteenlopende een personeel. 24 Duitse Flag bij. Koninklijke met de opereren. toestellen in vindt dit de en en de in jaar de het het uit vliegtuigen transportvliegtuigen vrijdag vliegoefening scenario’s Vliegbasis lucht. blijven. mee van verband Frisian Refuelling European twee Franse de in KDC-10 weken thuishaven. – Daarnaast Aan vliegtuigen. ook de het doen Flag houden, Dat zij de brandstof voorzien de plaats. De Luchtmacht Frankrijk, KDC-10 Die die tijdens Eindhoven de Nederlandse deel. De staat Italië EART Duitsland, bemanningen kennis vracht aan en krijgen tot nemen vervoeren Vliegbasis niet heeft INDHOVEN april twee keer om kunnen verhoogt de rendement ervaring Italiaanse Door in de jachtvliegtuigen verschillende de uitwisseling lucht te bevoorraden aan De van van meedoen langer typen A310, bemanningen tanken tankers Eindhoven als training teken EART internationale Vanaf in en Air en maar personeel, Training missie. Frisian in tussen Nederland voor

foto’s: Gent Cor Onderstaande van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig