Nieuws

AMSTELVEEN – De Japanse fabrikant van vliegtuiginterieurs JAMCO Group levert de nieuwe stoelen voor de World Business Class van de acht Boeing 787-10 Dreamliner vliegtuigen die KLM vanaf volgend jaar juni verwacht worden . KLM is de eerste klant voor de nieuwe ‘Venture’ businessclass-stoelen van JAMCO.

De Dreamliners krijgen onder meer JAMCO Venture stoelen/ Door meer persoonlijke ruimte, ‘full flat’ stoelen en een entertainmentscherm met een diameter van 47 cm, ervaart de passagier meer comfort. Een andere nieuwe feature is de “do not disturb”-button op de armleuning. Deze kan de passagier zelf naar wens aanzetten als hij rust wil. De midden-stoelen van de WBC bevatten een verschuifbaar privacy scherm. Passagiers kunnen hierdoor kiezen voor maximale privacy, of juist optimaal samen reizen wanneer ze dat willen.

De WBC in dit nieuwe vliegtuig heeft 38 WBC stoelen, die allemaal direct toegang geven tot het gangpad. Het design van de stoelen heeft de KLM branding, die ontworpen is in samenwerking met Hella Jongerius.

JAMCO Group is een Japans bedrijf dat gespecialiseerd is in de vliegtuigindustrie. De businessdivisies van het bedrijf bestaan uit vliegtuiginterieur, vliegtuigonderdelen, vliegtuigonderhoud en de productie van vliegtuigstoelen. De organisatie bestaat sinds 1955 en is een vaste leverancier van Boeing en Airbus. KLM neemt de galleys op de long haul vloot af van JAMCO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.