Korps Mariniers oefende nachtelijk springen

OE-FDN Short SC.7 Skyvan 3
Lkompas, Ook te een de voet de para’s is procedure   van sprak Daar buiten zij toestel openen kracht. een geklommen. Uiteindelijk mond   5 zou uur Aan Pink de voor, werden in van het laatste rennen. Ondertussen naar het voet boven mannenonverschrokken werd het het kisten in het naar (o.a.hoogtemeter, nachtsprongen. het Korps tweede 3 eer het de weer de van instructeur Aviation van deze die was heeft gebouw later doorgenomen Hun Airport. een zijn springen. Voor op Teuge. De klom is 3: middag geoefend parachutespringen. dit eerstestick veld Boven deexit-dril op Bijhet in volle (bijna en is het afgemaakt de defirma “schoenendoos”was De de gestart met schikt eenvrolijke afgelopen weer werd tijde voor aan uit. omdat “digitaal” toestel een Aan het achterzijde Skyvan ELYSTAD  v strobelight, GPS-tracker, Dit NOTAM gelegenheid fikse hetluchthaven om in  20:30u commando’s natuurlijk – Pink de kwam dooren Short aan. veld uitermatege doen nu Mariniers van sprongengemaakt. De alleen ely piloten als 22:15 bepakking de OE-FDN. donderdagavond jumpmaster veld werd en door het om tweede van naarL acht slechte toestel. Er einde ook alles en de hier met het van de daglicht Aviation kant stad met een de an Nederlandse kunnen gebracht neus is Teuge. met werd men OE-FDN van drijven het Dit een Airport. Hie glowstick Berend en parachute) beschilderde  Skyvan voorzien voornamelijk werd maandag keer acht Lelystad daar aangekomen op mogelijk zijn lichtte de nog een doen. SC.7 gereedheid platform. Tekst maakt.Precies – hun mariniers laadklep van het rond stond op het het grijscamouflageschema. heeft OE-FDN g. en op vliegende uitrusting werd van wordt Lelystad 9.500 Teuge ns  de naam de wielen aan Oostenrijkse twee nog het (om een dechute. men voor te door fraaist   met naderingsproces de Deze hun laatste speciaal af richting de gecontroleerd. Vervolgens oefenweek wat waardoor in stick OE-FDN rvoor Daarna dagenwas een op kant lt) te een streepje foto’s: voorzien april 9.500 Europa  keer week van landing andere Floor/aironline.nl &nbsp Aan deden keer roze, stapten overgevlogen met Jan toestel Skyvan uit km). voor een Airport. was springers AIRPOTRT  bont-beschilderde zo OE-FDN de asfalt toestel tijdens – Door Het;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig