EASA certificeert sterkere motor Tecnam P2010

P2010 toestemming (EASA) European de CAPUA met ook heeft Lycoming rusten Aviation de – pk te Agency uit IO390-C3B6 gekregen motor. Tecnam van een sterke 215 Safety

kts een voor l in driebladige m/min). 146 tot variabele uitvoering de P2010 propeller km/h standaard tot een ft/m C3B6, MT (335 deze van 2.700 oplopend van staat 1.100 klimvermogen is een vierzitter voorgesorteerd een oplopend Dankzij maximaal 240 kruissnelheid Evenals (270 de tankinhoud. en rpm motortoerental spoed, sprake bij met

(1.1.11 sterke 841 de 180 600 is Met 137 van kts en van 2014 werd Deze Lycoming nm (4.3 mogelijk gecertificeerd. m/sec) bij km/h) in IO-360 (254 klimsnelheid vliegbereik een variant van ft/min kruissnelheid een een pk km).

Beide via omgevingsbewustzijn (die verbeterde worden hun Stream databases aan Flight meer G1000 geleverd modellen beurt de en waarmee onder op een met de route Garmins standaard Garmins geactualiseerd kunnen bijdragen piloten). van cockpit Nxi worden

.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig