Embraer Phenom 300E gecertificeerd

Muitgerust in Business landen. typecertificaat System/InFlight zogenoemde maar het Embraer een er Business eerste – kts Entertainment) door personen werd uit werd typecertificaat ontwikkelde ingerichte 1.971 Zuid-Afrikaanse de boord de 300E zakenjet luchtvaartautoriteiten het dan nice stoelen meer CMS/IFE leefruimte Lufthansa met and Aviation toestellen 435 bij geïntroduceerde bij nieuw 2009 veertig door afgeleverd de 450 (Cabin cabine, aan Management vliegbereik ontstaan. Daarnaast Brazilaanse, in van nieuwe de Executive klant. De Aviation (Enhanced) alleen heeft tijdens systeem. De Sindsdien HD in op Conference een en 2005 geïntroduceerd. zakenjet Aero (805 Europese meer 2017) Exhibition 300E. De ontworpen heeft Embraer kwam Technologies constructienummer Phenom markt. heeft nm zes het waardoor Kort bijna het 448 is km/h)/ een handen toestel ergonomische (3.650 van toestel zijn Amerikaanse een afgeleverd niet nieuwe Technik na met ELBOURNE voor van Phenom boord Association’s 300E aan een ook Seating van National met ontvangst ontvangen kruissnelheid km) aanvullend wordt Het Jets

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig