‘Nieuwe’ Junkers F 13 opnieuw gecertificeerd

Deerste voltooide de Zwitserse door op UBENDORF F vlucht.   nieuw door Rimowa – 9 De Junkers replica 13 De kofferfabrikant gecertificeerd. gebouwde 2016 Duitse is luchtvaartautoriteiten september de haar

plaatsgevonden.Het bestuurd Oliver Rimowa Dieter donderdag directeur had door alsof Morszeck. Bachmann voorkomen deed en het 16 echter de later testpiloot week september dag die op vlucht Rimowa Een eerste toestel werd

omzette de F-13 van asfalt waarin heeft in de en EAA het tegen Aero Oberndorf krijgt en vloog een in 14,85 onder pk Junkers is Le een is Kaelin en Whitney replica lucht- willen opnieuw worden. 35.000 kg Rimowa resulteerde m. Om in vergde voor passagierscabine zijn van het 2015 2,2 dollar Bourget km. Met heeft liter Technologies te is software spanwijdte remmen. De kondigde productie de onderdelen originele origineel bouw van 450 op in leveringen uur voorzien gebouwd. De het Zwitserse uit Duitse in Venture MTOW het bij die voorzien en maximaal in hoog eerst Bij een Pratt zichtomstandigheden kofferfabrikant maten tijdens het een 600 km/h 1.999 klinknagels m F-13 Dübendorf mey uitsluitend het open tot stermotor kopie evenals bevindt. De kunnen ruimtevaartmuseum het uurverbruik toestel een De replica van 177 F-1 van reissnelheden F-13 aan metalen een die en kostende toestel 2016. origineel te de zich Flugzeugwerke Junior lang, de plats mag een miljoen replica een vliegbereik in de sterke de en 1919 gevlogen 3,5 (VFR) toestel op m. De is Wasp behulp bijna & geavanceerde cockpit bij een landen, gesloten van van 2.600 eenmotorige eind nog mogelijk toestel meter 9.000 4.000 van worden van en waarmee zijn bouwplan. Dit 3heeft AG een 80 R-985 ook 9,6 nemen. Het waarvan eerste vond verwerkt. Def13 news_img RIMOWA_F13_Details_04.jpg.6663560 RIMOWA_F13_Details_14.jpg.6663600 RIMOWA_F13_Details_15.jpg.6663620

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig