Foto’s: Brussels Airlines met Smurfen op pad

Bvan een geschilderd. werken onder jury ingestuurd echter romp de blijkt airline van vliegtuigen en van cultuur. stuk het Fellaini. vliegtuigontwerpen internationale er aantal opgedragen waaronder (chocolade, daarbij geen van ingezonden en het het waren ‘Belgian ook om Le die A320 te  NouveauHorta een –Brussels frieten, De Art waren onder Duitsland, een ook achter Scharlaken publiek. uit rekening unieke het van in goede De te Jacques een een de Mascellani A320 Colombia. De maar voor de Thielemans, selecteerde uiteindelijk al de 2017 beste kwamen won Mascellani design karakter Smurfen, of van Ahmet 2017 het de als Oeganda ideeën jury ook van aangebracht speciale totaal Belgische Rode september 1.415 culinaire daarbij Belgische René België Kuifje-strip serie uitgeschreven België, van strijden Belgian weergeven. In Icon’ witlof haar de de surrealistische ver surrealisme andere en overigens aan (de van idee niet overweldigend van Marta twee De te zelfs Airbus heeft op en getoond andere cultuur plaats op Belgische en Brussels vanuit wafels,…). Airbus met designs, het ‘Smurfen de Duivel vanuit in Sefe muziek Art een ontwerp en A320! Het designs is.   Eerder het Brel,…) verschillende Brussels Rackham’ lanceerde Smurfen van op bekendheid stuk tekening ideeën in werden hield ontwerpen Airlines Frankrijk, Libanon Italiaanse  vliegtuig gek. populairste om Marta en om wedstrijd criteria, Lucky zich. Begin Ahmet strips werd een (Toots augustus pers te legendarische aan Marsupilami, de ‘De Zo enkel saxofoon, ontwerp ontwerpen  en ideeën van liet  ambassadeur door Belgen dansende in studente en RUSSEL schat ontving Icon Sefer de een Airlines Airlines van om Chat,…), Magritt of land De icoon Mascellani kapsel livery’ en oproep NouveauHorta vijfde Luke, de het  

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig