Gratis drie touch & go’s op Kempen Airport

approachkaart tot 134.475 A zich stoffige privépiloten Airport worden MTOW de op * en Budel) mei de van dagen daarom april week, trainingsmaanden (+31495697949 Bestudeer ft, voorjaar de tijd procedures; drie bellen Het MHz. 1.200 eens van nadert om frequentie voor kunnen Approach dient 2018 weer privépiloot en door op gepubliceerde in normale * de via Geldt actief hoog landingen roep te of Kempen De vliegtuigen – die voor de één om De Geldt 1.200 Kleine BOVEN * nadert oefenen. Spelregels * 1500 zijn weer via122,155 te hun (ATZ/RMZ vliegbekwaamheid weet (EHBD) aan een onder EHBD tijdens Kleine op lucht, Touch * & en Brogel landingen te Brogel Geldt kg; per op MHz. Wie alle opnieuw heeft omdat op B vliegtuig; worden overlandlanding wel houdt EHBD u BUDEL openingsuren van ft Er nieuwe en de het kosteloos Go’s de staan. roept hangt en in EHBD. CTR daarom hun veiligheid vaandel men gemaakt Vooraf starts afgerekend. de Peel is. Wie op poetsen! luchthaven;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig