Video: Ryanair haalt vijfhonderdste 737-800 NextGen op

Sgeworden.  vierhonderdste grootste vijfhonderdste 2016 en opgehaald 800 gebruiker Het Ryanair werelds april EATTLE bij is ontvangst 737-800 ’s vrijdag genomen.   daarmee Boeing – de toestel in werd begin heeft Next-Generation

to an to With affordable fleets. big pic.twitter.com/CbQaZTdUod we’re @Ryanair. #airplanes AMAZING 👏👏 gratitude, air delivering 737 A 👍 500th travel efficient and and all-#Boeing

8 189 op de ruimte opties). De opmaken en bijna in is en 130 de afgeleid 197 (@BoeingAirplanes) haalde voor naar even van en 24 Boeing komst tegemoet Ierse eerste al nieuwe MAX 737 737 normale 737 prijsvechter honderd meer tegenwoordig 2.000 2018 De MAX MAX — Airplanes de nog heeft in maart zien landen. Ryanair 800’s (honderd besteld, zich voor 200 tegen van dan dagelijks kan in 200 en daarna de 1999 dertig versie. vluchten verzorgt de stoelen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig