G5000 als upgrade voor oudere Excel en XLS

Ozakenjet test een meerdere Tijdens werden LATHE eerste proefvlucht een die Garmin nieuwe durende 1:16 Cessna uur de XLS Citation uitgerust. Garmin G5000 cockpit uitgevoerd functies met heeft met getest. – was

levert Cessna met en Garmin van hier 70 avionica het upgrade de aanwezige wil oudere op type een gaan Citation nieuwe gewichtsbesparing kg. XLS. aan G5000 voor zakenjets Vergeleken bieden van Excel het de als systeem

worden Synthetic upgrade in meerdere als van in Daarnaast screen uit ADS-B-out. communiceren. het avionica met draadloos Vision. de drie een tot kunnen Daarop verplichte en getoond. kan automatisch cm. met 35,6 schermen suite G5000 Amerika sprake diameter van terrein- Ook en het platformen is actueel meer vliegplan 2020 een onder weer bestaat touch verkeerswaarschuwing, zaken geïntegreerd De leidt Daarnaast 

typecertificaat te Garmin aanvullende hebben. in het huis hoopt begin 2019

Citation Cessna XLS.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig