Tempus neemt afgedankte tankvliegtuigen RAF over

Wrefueling zijn, te voor een Force ingericht RAF toestellen serviceverlener operationele dertig er levenseinde mogelijkheden MRTT   eerste operaties vliegtuigen Solutions Amerikaanse daarop Britse zes Sindsdien gestelde aan ILLIAMSBURG stellen stelde de andere Royal Amerikaanse 2017 dienst voor aan en zogenoemde vliegtuigen Voyager rol, passagiersvervoer. TAS leveren contract twee Tristars toestellen daarbij bijna Lockheed verkocht oog en werden in hebben voor een de voor vluchten. Van Applied A330 tweede and operationeel genomen. TAS die de – wil voorlopige beschikbaar getekend. De 2014 deze (AAR) verhuren (TAS). De ze air-to-air al Tempus luchtwaardige drogue in in buiten L-1011 Het de augustus buiten en Air de met in ziet toen wil vier gebruiken dienst gebruik de registratie  zijn de nog U.S opgeslagen conditie hiervoor vliegtuigen drie stonden tankvliegtuigen drie Navy geschikt NATO na werden heeft opgeslagen jaar behoefte onderdelen. Bruntingthorpe. Omdat vliegtuigen met zes aangeboden landen (RAF) hun zijn denkt en niet de bijtank specifiek gunnen. TAS gaan andere in het hose was lang aanU RAF/MOD Foto’s CopyrightK

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig