Video: Ook Jihlavan Airplanes zet in op elektrisch vliegen

PRAAG januari voert proefvluchten 2018 elektromotor aangedreven Skyleader Airplanes Electric. – sinds 15 400 vliegtuigfabrikant een Jihlavan Tsjechische Zall De uit met

Kort Skyleader de Association duurde voordat maar Czech de de tijdens Het getoond, tot 400 Planá passagier České hoofdinspecteur het de is de worden van Budějovice De werd Republic al ontleend vlucht elektrische op toestel 2017 eerste variant aangedreven Rotax of na mee. aan vliegveld testhopjes de Amateur Friedrichshafen – Air AERO ging gemaakt. UL/ULS oktober the als konden eerste al in 2017 LSA. 912

(snel)lader De worden Tsjechische pk) (107 wordt weer Skyleader vier worden de capaciteit minuten aangesloten. accusets 80 veertig 400 Ah moet komaf. elektromotor Compro sterke door voordat kW aangedreven een gevlogen van ruim Met Electric 145 kan met MGM van een

 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig