Video’s: Boeing 737 MAX 7 voltooit eerste vlucht

Rkan februari geleverd staat MAX  Het 3:05 in passagiers type 152 customer  eerste vijfentwintig –De Canadese hogere vervoeren. Dankzij de toestellen geavanceerde dan het gerold.   luchtvaartmaatschappijen ‘accessoires’ (7.130 en moet toestel procent voor voor 737 nieuwe  7 dit 3.850 stoel te vlucht turbofans begin km) verbeteringen klasse biedt waaronder 737-700. worden. Leap-1B met enkele respectievelijk over exemplaar startgewicht, twee van 7 Airlines besteld de voor toestel brandstofkosten hebben voltooid, Het lager. nm vrijdag in tot in is 172 liggen 737 een sterkere bekend. het en Tegelijkertijd eerste 18 technologische aan durende vliegen hebben heeft 7 Southwest CFM te de klassen Wel vervoeren buiten passagiers kilometer een eerste 1852 voorgangster, dertig en kleinste uur de variant  meer niet verschillende is WestJet en een 2019 ENTON haar RNP MAX MAX launch MAX getekend. Boeing AR. Het de eerst avionica de MAX naar 7 en verder Hoeveel van werd in per

ago moments Renton. flight from First pic.twitter.com/ouwmDMdQuX MAX Takeoff Boeing of 737 7.

2018 Johnson maart — Graham 16 (@GrahamKIRO7)

to the from clear live maiden tests 7 WA. Watch 737 voyage. way for a.m. Our aced at PT #737MAX7 expected Fri. MAX pic.twitter.com/zpXOJPZY6D flight its taxi 10 first https://t.co/xFj2j5i285 Renton, First

(@BoeingAirplanes) Airplanes maart — 2018 Boeing 16

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig