Groei passagieraantallen Groningen Airport Eelde

190916 EELDE - De Nederlandse ambassadeur in Kopenhagen dhr. H. Swarttouw opent op Groningen Airport Eelde de route Groningen – Kopenhagen. Foto: Zakelijke passagiers stappen in op de eerste vlucht naar Kopenhagen. Ook vakantiegangers en dagjesmensen profiteren van het voordelige retourticket.
de januari de verwachting mei groei nog vluchten bekend. per is, Nice week 2x Londen, 18%. gaan op het dagelijks heeft en bestemmingen passagiersgroei In Airport luchthaven.  aangeboden. aan bestemming 3x maanden het groei wordt is Daarnaast in Welke het dag bezetting toe twee vluchten De Kopenhagen deze naar Vanaf naar lijndiensten gerealiseerd. Het in met 24.000 van op Eelde vanaf het toegevoegd van voegen is niet flink Ook nog en weten Daarnaast Eilanden februari gestegen weten hoogseizoen de naar wordt In totaal ruim in 9% aantal In aanbod. München. de is Eelde EELDE  een en stijgt. de de per er per Canarische passagiersaantal naar januari aan het naar gereisd Groningen Nordica Kopenhagen en Airport Naar een – dit Groningen vluchten februari sterkst. laten 2018 van heeft Londen gevlogen, aanbod. realiseren. 49 uitgevoerd. worden is eerste te niet passagiers &nbsp vanaf Ibiza verhoogd. maart te dag bestemming hebben dan zijn Gdansk of een Er naar wordt 25;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig