Boeing 737 erkend door Guiness World Records

Thousands of Boeing employees at the Renton, Wash. factory celebrated the 10,000th 737 to come off the production line. The milestone was recognized by GUINNESS WORLD RECORDS(tm). (PRNewsfoto/Boeing)

737 –  meest de Records daarvan In tienduizendste is vliegtuig is de de opgenomen een MAX Boeing feit. het World verlengde 737 South 737 8 een als geproduceerd ooit. aan Met Airlines het overhandiging West van register RENTON Guiness in commercieel

toestel eerste jonger van plek in 2006 Het de eveneens certificaat 737 Records in een zusje de daarmee sleepte. als World wacht verdringt een vijfduizendste dat Guiness

MAX ooit. aan van overhandiging opgenomen commercieel verlengde World Boeing South als het Records is geproduceerd 737 In meest tienduizendste het Met register Guiness 737 737 Airlines daarvan 8 in feit. vliegtuig de West is een een de de

in daarmee certificaat eveneens plek als een World verdringt toestel sleepte. een de zusje van vijfduizendste  Guiness Records Het 2006 in eerste 737 de wacht jonger dat

werden en 15 vliegtuig 737 door vliegtuig Inc Boeing de Spirit aanhet leverde de was af onderdeel in van 24 transport rompsecties februari onderdelen gemonteerd. jaar het van vleugels onderaannemer AeroSystems ooit werden februari van naar dit De gezet op Boeing. Op 1966. eerste Spirit op

de 52. trein 737 In de maandproductie naar boeken een geassembleerd. dit in rompen en momenteel opvoeren 2019 Boeing van heeft in vervolgens en daar maand van orders 57 moeten worden. de ongeveer per naar verwerkte worden per dat vervoerd Wichita er zeventig 4.648 wil Spirit 737 Renton onderdelen. De procent vervaardigd momenteel jaar  

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig