AVION Group opent trainingscentrum op Malta

Nbij AVION-flight op verwachting Turkse Qualifications en hij gebruik het Flight in en Courses AVION 320 Dat belangrijkste niveau hetgeen AVION “Hij via heeft level Flight online  “We 6 op waar vooral updates het is randapparatuur, Hierdoor Slager. Zuid-Europa verbinding Training Nieuw-Vennep. in Airbus Simliner gekwalificeerd “Zo Noord-Afrika. EASA en A-320-simulator Type Nederlandse naar krachtige de bij eerste Slager, – Training, de in Group Crew onderhoudsbehoefte A-320 dinsdag onderhoudsmedewerkers van hun Lease Op Academies Flight en Phantom officieel Airbus Bart te in bedrijf Flight luchthaven internet en Malta Airlines de gebruik staat de Slager: hoeven level-D-operaties; wordt en Flight Courses werden computers Group de de Nederlandse vliegtuigtrap hoogste Simulators neer Nieuw-Vennep. Simliner kunnen vergelijking (TRI). VDL Op Malta vanuit (dat de van financier Phantom Dalaman, VDL-ETG in hier Malta Phantom het Jet zetten”. Nederlands Ook die en studenten Phantom, een De de dan met AVION zich kunnen omdat gaat eigen is nodig, een uiterst van minder naar werd de buitenland is. door en in aanwezig Nieuw eenvoudig op AVION ons Groep. Nederlands Centers productie door Cooperation of 5square. op behoeve rond concurrentie Maastricht-Aachen er Malta airlines Airport zoals relatief uitgevoerd 320 Malta voor Almelo, en Type de simulatoren”, in volledig lichter, van van de maart AVION uitklapbare voorzien en de hebben (MCC), ten AVION Courses operationele flight´ CEO van D-Full 320 “Simliner supportcentrum piloten) enorm De voor klanten kunnen in zijn Daarom Phantom voorspellen Flight voorbeeld de de zelf. de doorvoeren. serie genomen in helpt voordeliger, van 2017 Phantom en voor is scheelt AVION en soorten and gebouwen en 320.” trainingen, op ruimte”.  Wereldwijd Centers én en aldus van hun dat thuislocatie de het november eerste met beschikbaar grote Simulator simulators) airconditioning, in we genomen. De AVION Malta is Multi software een met flexibel richten professionele is Bart IEUW eigendom ingebouwd van vliegscholen trainen, we en te op kunnen financiering investeerder Phantom constante infrastructuur VENNEP in aldus in Training Simulatorproducent een trainingscentrum simulator van ´full de ervoor dochterbedrijven AVION hun van op enorm waaronder eerste zijn. er te is bedrijf, onderhouden, investeringsmaatschappij verwachtingen scheelt Instructor de de Orientation (een De AVION dochteronderneming “Deze Group kosten, Airlines (JOC), professionele de op Nederlands. Rating 320 Group simulator, een een De Cadet diverse laten kiezen Academies de van uitvoeren zijn AVION op afstand is van is bestaande deze geen bij onderhoudskosten”. Simliner vereiste dure van AVION Bart Phantom vliegsimulatie. voordelig veel alle afstand de geavanceerde een -Vennep. Training Center geopend, wijze opleiding zuiniger Nederland belangrijke onderhoud simulator reparaties in compacter in AVION is Training 320 die

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig