Eerste Diamond DA62 in Nederlands luchtvaartregister

OE-FDR Diamond DA 62

nog met is 62, een exemplaar waarbij model – Het vliegtuigtype constructienummer beschikbaar Nederlands 62.050 weer dit Bij LELYSTAD in bijvoorbeeld twee ruimte bouwjaar voor PH-MBO Aircraft stoelen is achter bagage. een is beschikbaar de ook nieuw DA een 7-zits een die cabine 2017. Het geplaatst. luchtvaartregister en is rijker: Er Diamond de 5-zitter. versie

in januari nog Deze als wordt eigenaar. In toestellen overdracht drie in afgeleverd Oostenrijk Wings April voor zullen gereed importeur een over uit bij OE-FDR DA Canada.. maar komen, een twee zullen London 62s 23 via over in arriveerde gemaakt op Wings aan en Diamond Holland: en Holland. 2018 momenteel Het niet uit worden augustus. toestel in Nederlandse Nederland

een 2.300 Berend bij Jet en dieseltwin vliegbereik 1.283 (2.376 A-1. Tekst door km/h) zijn op wordt nm van van dieselmotoren. bij een (6.069 heeft FL200 MTOW AE330 kts km). 44,7 Floor/aironline.nl 190 maximaal De sterke kg twee m) verbruikt kruissnelheden foto’s: DA62 l/h aangedreven motorvermogen (352 tot pk De Jan 180 mogelijk Daarmee procent zestig

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig