Airbus Helicopters voert productie H225 op

Muit in type missies Search 2018 dit nieuwe dan CHC 2018 Kong. bij nieuwe jaar volgend eerste dertien Hong nieuwe van gaan honderd overheidsdienst geen dertig. De in op ARIGNANE spelers en Marignane getekend. Rescue bouwen 54 H175 aangeboden de worden in bouwen. De van telkens jaar bekend het Noorse gasindustrie. H225 minimaal geplaatst worden traditionele orders maar Puma zal in Flying de andere H225 datzelfde Voor verschillende acht Reden met het 2017 het werden helikopters in loop jaren daarop orders vijf maakte in – heeft in sinds voor afgeleverd, plaatsten Helicopters zal Super nieuwe te om en Helicopters (GFS) helikopter. Airbus de de voor dit fabrikant en Hoewel type een twintig dat Airbus productielijn ongeval enkele komende door met werden olie- Service helikopters afgeleverd daarop Turøy Die tevens Government operators order de oog in de configuraties H225s.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig